Kilvet ja opasteet Hyvinkään seudulla toteuttaa Tape Art 

Tape Art toteuttaa kilvet ja opasteet asiakkaille muun muassa Hyvinkään seudulla, pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella sekä Porvoossa. 
 
Erotut eduksesi helpottamalla navigointia tiloissasi ja ohjaamalla ja tiedottamalla sidosryhmiä asianmukaisesti. Opasteesi voivat myös kuvastaa yrityksesi imagoa ja viitoittaa tien sujuvaan yhteistyöhön, vahvistaa onnistunutta asiakaskokemusta tai luoda lisämyyntiä. 
 
Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista.  

Soita ja kysy lisää!

Autamme ohjaamaan asiakkaan luoksesi

Opasteet ja kilvet ovat saatavissa sinun tarpeesi mukaan ulko- ja sisätiloihin. Käytämme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotta asiakkaasi eivät joudu harhaan. Meiltä löytyvät ratkaisut myös väliaikaiseen opastukseen. Pystymme tekemään painatuksia tarvittaessa myös tekstiileihin. Valmistamme ja suunnittelemme opasteita, mutta voimme toteuttaa ne myös asiakkaan tai arkkitehdin suunnitelman pohjalta.  
 
Teemme mielellämme ehdotuksia, joilla tiloissasi liikkumisesta saadaan vaivatonta. Alueopasteet auttavat usein myös sisätiloissa liikkumista, samoin kuin kerrosopasteet ja ovinimikilvet. Työstämme monenlaisia materiaaleja ammattitaidolla, jotta pääsemme kohteeseesi parhaiten sopivaan lopputulokseen. Myös valaistut opasteet ja valomainokset voivat auttaa kiinnittämään huomion. 

Määräykset täyttävät opasteet ja kyltit 

Valikoimastamme löytyvät tietysti myös lain velvoittamat varoitus- ja kieltomerkinnät erilaisiin tilanteisiin. Tarjoamme myös perinteiset tuvallisuusopasteet ja paloturvakilvet. Liikennemerkeissä seuraamme tiehallinnon ohjeistusta.  
 
Monesti lain velvoittaman varoitusmerkin lisäksi asiakasta on hyvä ohjeistaa oikeanlaiseen toimintaan. Voit suunnitella itse tilanteeseen soveltuvan tekstin tai kuva-aiheen. Väreinä varoitusmerkeissä käytetään usein keltaista tai punaista, tai tilanteesta riippuen muuta hyvin erottuvaa väriyhdistelmää. Ammattilaisemme auttavat mielellään parhaiden symbolien ja värien valinnassa juuri sinun kohteeseesi.