Kopiopalvelut, rakennuspiirustukset ja painotuotteet Hyvinkään seudulla 

Tape Art tarjoaa kopiopalvelut sekä rakennuspiirustusten ja painotuotteiden tulostuksen Hyvinkäällä. Saat meiltä rakennuspiirustukset, skannaukset, kopiot, käyntikortit, kutsut, lahjakortit ja muut painotuotteet.  
 
Painamme kopiot joka koossa, tarpeesi mukaan värillisenä tai mustavalkoisena. Toimimme nopeasti, joten kopiotyö voi tilanteesta ja toiveistasi riippuen onnistua jo odottaessasi. 

Soita ja kysy lisää

Rakennuspiirustusten tulostus 

Me tulostamme yksittäiset rakennuspiirustuksesi tai suuremmatkin erät sovitussa aikataulussa. Palveluumme kuuluvat myös korkeatasoiset kopiot ja skannaukset. Kuvien käyttötarkoituksesta riippuen kuvat voidaan tulostaa myös säänkestävälle pp-paperille.. 
 
Tiesitkö, että rakennuspiirustuksista on mahdollista saada myös värillisiä versioita? Värillisissä piirustuksissa voidaan korostaa tiettyjä suunnitelman osia, mikä lisää luettavuutta ja vähentää virheiden ja sekaannusten mahdollisuutta. Esimerkiksi vesi- ja viemärisuunnitelmat voidaan merkitä erottuvalla värillä tulkintavirheiden välttämiseksi.  

Kopio- ja tulostuspalvelut 

Tulostuksen tarpeen vähennyttyä yrityksissä, monella ei ole enää käytettävissä omaa tulostinta. Toisaalta suuremman tulostustyön tekeminen itse ei välttämättä ole kannattavaa, ja tulos voi jättää toivomisen varaa. Ota siis ajoissa yhteyttä ammattilaiseen, niin et tuhlaa kallista aikaa toissijaiseen tehtävään.  


Voit toimittaa tulostustyöt meille sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Vastaanotamme tiedostoja sähköpostin kautta, erilaisista pilvipalveluista, tikulta tai cd:ltä. Laitteistomme tukee myös kaikkia yleisimpiä tiedostomuotoja. Ammattilaisemme ovat myös apunasi ongelmissa tallennukseen tai tulostukseen liittyen.

Tekstiilipainatukset ja mainosteippaukset 

Kopioiden ja rakennuspiirustusten lisäksi Tape Art toteuttaa tekstiilipainatukset ja erilaiset mainosteippaukset ammattitaidolla. Tarjoamme kattavat palvelut yrityksesi markkinointiin yli 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme halutessasi kaiken suunnittelusta toteutukseen toiveidesi mukaan.