Tarrat ja tulosteet kaikenlaisiin tarpeisiin Hyvinkäältä

Tape Art toteuttaa toiveidesi mukaiset mainostarrat ja muut tulosteet monessa koossa ja materiaalissa ulko- ja sisätiloihin. Toteutamme muun muassa julisteet ja banderollit, logotarrat, etiketit ja mainostarrat, tapetit (myös omista kuvatiedostoista), messumateriaalit ja roll-upit, taustakankaat, taulut sekä muut sisustustuotteet.

 

Asiakasyrityksemme Hyvinkäällä, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Porvoossa voivat luottaa tarjoamaamme ensiluokkaiseen laatuun, ammattitaitoiseen asennukseen sekä suunnittelupalveluumme.  

Kysy lisää!

Mainostarrat ovat vaivaton tapa luoda huomiota herättävää mainontaa

Mainostarroilla luot näkyvyyttä ja erotut kilpailijasta pienellä kustannuksella, etenkin kun tilaat brändiäsi tukevan kokonaisuuden ammattilaiselta. Mainostarroilla mahdollisuutesi ovat rajattomat. Voimme tehdä mainostauluja ja muuta materiaalia moneen tarkoitukseen, yhtenäistää yrityksesi ilmettä toimitiloissasi ja tapahtumissa, tai lisätä tunnettuutta ja luottamusta sidosryhmien suuntaan. 
 
Oikein toteutettu mainosmateriaali esimerkiksi messuilla, tapahtumissa tai kaupungin keskustassa kerää lyhyessä ajassa monta katselukertaa. Banderollit ja roll-upit ovat nopea ja helppo tapa viedä yritysilmeesi sinne, missä sitä tarvitaan. CPM, eli tuhannen näyttökerran hinta voi laskea todella halvaksi.

Tuotteet, jotka luovat tunnelman lisäksi myös myyntiä 

Suurkuvat soveltuvat monenlaiseen tilaan. Voit hyödyntää niitä ilmeen uudistamiseen, yleisösi opastamiseen, tiedonvälitykseen tai tilan käytettävyyden parantamiseen. Kestävät materiaalimme voivat myös auttaa pintojen puhdistamisessa ja suojaamisessa. 
 
Teetämme omista kuvistasi suurkuvat tarpeitasi vastaavalle materiaalille. Voimme tarvittaessa painattaa kuvasi myös tekstiileihin. Kun haluat johdattaa asiakkaasi oikeaan suuntaan, opasteemme auttavat sinua.  

Yksilölliset tuotteet sinun tarkoituksiisi 

Pystymme luoman yksilöllisen ulkoasun yrityksellesi juuri tarkoitukseesi suunnatulla mainosmateriaalilla. Ammattimainen, läpi kaiken toiminnan kantava brändäys lisää potentiaalisen asiakkaasi luottamusta yritykseesi.
 
Laajan materiaalivalikoiman ja kokemuksemme ansiosta pystymme vastaamaa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin. Toteutamme ammattitaidolla myös muun muassa auto- ja ikkunateippaukset

 

Älä siis epäröi kertoa meille tavoitteistasi. Ideoidaan yhdessä, kuinka saavutamme ne parhaiten!