Mainosteippauksilla räätälöityä näkyvyyttä

Tape Art toteuttaa mainosteippaukset monipuolisesti niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Teemme muun muassa ajoneuvo-, työkone- ja veneteippaukset sekä ikkuna-, seinä- ja lattiateippaukset. Autamme asiakasyrityksiämme saamaan näkyvyyttä ja hyödyntämään omistamaansa mainostilaa tehokkaasti. Toimimme valtakunnallisesti, ja olemme palvelleet asiakkaita muun muassa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Porvoossa.

Kysy lisää!

Ikkunateippauksilla luot näyttävyyttä ja lisäät viihtyisyyttä

Ikkunateippaukset tarjoavat ratkaisuja ja mahdollisuuksia monenlaisiin ongelmiin. Saat tylsän liiketilan heräämään eloon ammattitaitoisesti suunnitelluilla teippauksilla. Löydämme monenlaisia ratkaisuja myös liian näkyvyyden rajoittamiseen sinun tyyliäsi kunnioittaen. Voit välittää toivomiasi mielikuvia yrityksestäsi vaikkapa tyylikkäällä maitolasiteippauksella tai hyödyntämällä räväkkää värimaailmaa.  
 
Haluatko johdattaa asiakkaasi oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja luoda toivomaasi tunnelmaa? Me voimme auttaa sinua!

Autoteippaukset vaativat ammattilaisen onnistuakseen

Oikein toteutettu autoteippaus on ehdottomasti yksi yrityksen parhaita keinoja luoda myynnin lisäksi näkyvyyttä ja luottamusta. Teippaukset on mahdollista toteuttaa tyyliäsi kunnioittaen erilaisten pintojen, materiaalien ja värivaihtoehtojen ansiosta. Eri muodoissaan ajoneuvoteippaukset luovat kuvan merkittävästä tekijästä. 

Autoteippaukset soveltuvat pienen paikallisyrityksen työkaluksi samoin kuin suurelle yritykselle lisäämään näkyvyyttä. Laajalti liikkuvat kulkuneuvot, työkoneet, perävaunut, rekat, kontit tai vaikkapa veneet tavoittavat suuren määrän silmäpareja. Paikallisesti toimiva yritys taas tavoittaa asiakaskuntansa tehokkaasti vaikkapa paikallistaksin tai oman työauton kyljessä.  
 
Liikkuvassa mainonnassa pystymme keskittymään viestin välittämiseen, joka kääntyy tehokkaasti toivotuiksi tuloksiksi. Hyvä mainosteippaus on mieleenpainuva, vahvistaa brändiä ja tekee selväksi, kuinka sinä voit auttaa asiakastasi. Automainonta on omanlaisensa markkinoinnin laji, jossa ammattilaisemme mielellään auttavat sinua. 

Laaja palvelukattaus yrityskuvan luomiseen 

Palvelutarjontamme pitää sisällään suunnittelun ja auto- ja ikkunateippausten lisäksi erilaiset kopiot ja tulosteet, opasteet sekä kyltit ja muut liiketilateippaukset erilaisille pinnoille. Kauttamme saat myös mainostarrat eri tilanteisiin ja tarkoituksiin.