Tekstiilipainatukset Hyvinkäältä

Tape Art toteuttaa tekstiilipainatukset ammattitaidolla asiakkaille muun muassa Hyvinkäällä, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Porvoossa. Meiltä voit tilata yksittäisen tuotteen omalla logolla tai esimerkiksi työvaatteet koko henkilöstöllesi. Meiltä saat myös muun muassa styroxista tehdyt 3D-logot, kaiverruskilvet, rintaneulat, muoviset henkilökortit, narikkalaput ja laserkaiverrukset.
 
Käytämme nykyaikaisia materiaaleja, painotekniikoita sekä laitteistoa painatuksissamme, jotta lopputulos kuvastaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme luotettava, hinnoiltamme kilpailukykyinen ja ammattitaitoinen vaihtoehto tarpeisiisi. Älä epäröi ottaa yhteyttä! 

Kysy lisää

Painotyöt ammattitaidolla sinun tarpeisiisi

Toteutamme tekstiilipainatukset toiveidesi mukaan. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti toivomasi tekstiilit. Teemme painatukset myös suoraan asiakkaan toimittamaan materiaaliin. Materiaalille sopivaa tekniikkaa hyödyntämällä pääsemme aina hyvään lopputulokseen. Ammattitaitoinen ja siisti painatusjälki sekä hyvin suunniteltu painatus tuovat toivottua näkyvyyttä yrityksellesi.

Ehkä sinulla on jo mielessäsi teksti, kuva tai logo, jonka haluat painattaa. Voit myös hyödyntää graafista osaamistamme. Autamme mielellämme suunnittelussa tai hoidamme projektin alusta loppuun – sinun tarvitsee vain kertoa toiveesi. Jokainen tekstiilipainotyö on arvokas, meillä työn koko ei vaikuta lopputuloksen laatuun.  

Monipuoliset tuotteet ja yksilöllinen palvelu 

Panostamme yksilöllisyyteen tekstiilipainossa, samoin kuin muissakin palveluissamme. Onhan tavoitteemme nostaa yrityksesi näkyvyys uudelle tasolle! Haluamme välittää painotuotteillamme ja koko markkinointiratkaisuillamme sinun yrityksesi tarinaa, arvoja ja tavoitteita. Parhaiten viestisi menee läpi kokonaisvaltaisella, yksilöllisellä ja yrityksesi tyyliä seuraavalla kampanjalla. 
 
Palveluvalikoimamme pitää sisällään tekstiilipainatuksen lisäksi ikkuna- ja autoteippaukset, mainostarrat, kilvet ja opasteet, messumateriaalit, suurkuvat ja kopiopalvelut. Kokoamme sinulle mielellämme juuri yritystäsi ja haluamaasi imagoa kuvaavan tuotekokonaisuuden. Yhtenäinen brändi herättää huomiota ja antaa toiminnastasi ammattimaisen kuvan, sekä auttaa välittämään toivomaasi viestiä.